Skip to main content

Eén adres voor persoonlijk advies

Online boekhouden

Online Boekhouden wordt door ondernemers steeds vaker gebruikt om meer en vaker inzicht te krijgen in de financiële situatie van de onderneming.

Wij werken met: E-Boekhouden.nl

Voordelen online boekhouden

Door internet is het mogelijk om op verschillende locaties samen te werken aan de administratie. Zo kunnen wij u als klant beter ondersteunen en begeleiden bij het verwerken van uw administratie.

Onderstaand treft u een overzicht van de vele voordelen van online boekhouden:

  • Samenwerken

Doordat u en uw financieel adviseur samen toegang hebben tot de administratie, zijn er vele voordelen te behalen. Zo kunt u (een deel van) de boekhoudkundige werkzaamheden verrichten en uw financieel adviseur de laatste werkzaamheden laten doen.

  • Overal toegang via internet

Uw administratie is beschikbaar waar u ook bent, als u maar een internetverbinding hebt. Bent u tijdelijk ziek thuis, of moet u naar het buitenland? Geen probleem, u blijft op de hoogte van de financiële situatie in uw onderneming.

  • Efficiency voordelen

Met online boekhouden wordt eveneens bewerkstelligd dat de ondernemer en financieel adviseur veel dichter bij elkaar staan. 

  • Grenzeloos

Wanneer men gaat werken met online boekhouden wordt de afstand tussen de klant en financieel adviseur enorm verkleind.

  • Dagelijks inzicht in uw financiën

Uw administratie is beschikbaar via het internet. U hebt altijd en overal toegang tot uw administratie. Dat wil toch elke ondernemer? Uiteindelijk is uw administratie de financiële basis voor beslissingen in elke onderneming.

  • Geen grote investeringen noodzakelijk

Om aan de slag te gaan met online boekhouden, hebt u het voordeel dat er geen grote investeringen gedaan hoeven te worden.

Bij online boekhouden zijn de aanschaf-, onderhouds- en installatiekosten verwerkt in het maandbedrag. Updates van de software hoeft u dus nooit meer te installeren!

Om aan de slag te gaan hoeft u enkel nog de administratie aan te laten sluiten bij de wensen van uw onderneming.

  • Mogelijkheden eindeloos

De online boekhoudpakketten zijn qua mogelijkheden veelal eindeloos. U kunt uw systeem uitbreiden met de modules waar u mee wenst te werken.

  • Lage maandelijkse kosten

Voor een standaard online boekhoudpakket betaald u geen honderden euro's per maand, maar slechts enkele tientjes, afhankelijk van de mogelijkheden van de software die u wilt gebruiken.

Laat u informeren over de exacte bedragen van onze diensten. Klik hier...

PETER HANSSEN
Administratie en Advies
 0168-462516
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.